Ελλάδα

Κηφισός: Πήραν τις πινακίδες αστυνομικού που μπήκε στη ΛΕΑ για να προλάβει το… ΚΤΕΟ

Μπαράζ ελέγχων πραγματοποιούνται εδώ και μέρες στον Κηφισό, καθώς η τροχαία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους… ανυπόμονους οδηγούς που μπαίνουν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να αποφύγουν την κίνηση.

Μάλιστα, από τους ελέγχους της αστυνομίας στον Κηφισό δεν γλίτωσε ούτε ένας συνάδελφός τους. Η κάμερα του κεντρικού δελτίου του Alpha κατέγραψε τη στιγμή που οι άνδρες της τροχαίας κόβουν κλήση και «ξηλώνουν» τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. 

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως: «Βιαζόμουν για το ΚΤΕΟ», ενώ οι αστυνομικοί σταμάτησαν και έναν… παπά που βιαζόταν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha πολλοί ήταν αυτοί που μόλις είδαν το μπλόκο της τροχαίας έσπευσαν να μπουν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, όμως άνδρες της τροχαίας τους είχαν ήδη εντοπίσει και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό