Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς για Πάσχα – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Κίνηση στους δρόμους: Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς για Πάσχα – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλές από τις βασικές αρτηρίες και τους μεγάλους δρόμους στο Λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς οι πρώτοι εκδρομείς εκμεταλλεύονται τη σημερινή ημέρα (Παρασκευή 15.4.2022) ώστε να ξεκινήσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλά σημεία της Λεωφόρου Κηφισού τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο και όπως φαίνεται από τους παρακάτω χάρτες, εκεί συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος όγκος οχημάτων από όλη την Αττική. 

Ειδικότερα, στο ρεύμα της ανόδου, υπάρχει μποτιλιάρισμα από το Μοσχάτο μέχρι την περιοχή του Αιγάλεω και των ΚΤΕΛ Κηφισού με τον δρόμο μετά να «ανοίγει» και την κίνηση να ξαναεμφανίζεται από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσον αφορά το ρεύμα της καθόδου, το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι τον Κόκκινο Μύλο, όπως και από το Περιστέρι μέχρι λίγο μετά το Αιγάλεω. Φαίνεται πως αρκετά οχήματα κατευθύνονται στον Πειραιά, αφού οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι είναι, επίσης, μποτιλιαρισμένοι.

Στα νοτιοδυτικά, σημειώνεται μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά και στη Γρηγορίου Λαμπράκη, με κατεύθυνση προς τον Πειραιά.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση με πολλά σημεία να είναι μποτιλιαρισμένα στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Μεγάλη συγκέντρωση οχημάτων παρατηρείται στο ύψος της Μαβίλη, στο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα, όπως και στην Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, από το Νέο Ψυχικό μέχρι και μετά το Χαλάνδρι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις