Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Μποτιλιάρισμα το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στον Κηφισό. Μετ’ εμποδίων κατά διαστήματα η κίνηση στην Αττική Οδό. Χαμηλές ταχύτητες και στην Κηφισίας.

Προβλήματα για τους οδηγούς στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου με τους οδηγούς στον Κηφισό να βρίσκονται αντιμέτωποι με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Περιστέρι.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη λεωφόρο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου από το Δαφνί, όπως και είσοδο προς Αθήνα, όπου η κίνηση διεξάγεται με αργούς ρυθμούς.

Επίσης, στην Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο, στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη, όπως και στην είσοδο διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα.

Στη λεωφόρος Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Ψυχικού, όπου οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αλλά και στο λιμάνι Πειραιά, κυρίως στους γύρω δρόμους, καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό:

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

15’- 20’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 5′ – 10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα 13χρονης που δέχτηκε επίθεση στην Αγία Παρασκευή: «Έλεγαν στην κόρη μου πρέπει να γονατίσεις για να σε συγχωρήσουμε»
Οι δύο κοπέλες, την έβαλαν να γονατίσει στις τουαλέτες αφού της είχαν επιτεθεί ενώ άλλα παιδιά κρατούσαν την πόρτα κλειστή για να μην μπορεί να φύγει
βίντεο από καυγά ανήλικων σε σχολείο
Νίκος Γιαννόπουλος: Θα καταθέσω και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά, δεν θέλω να με ξαναπλησιάσει
«Είχε το θράσος να έρθει την  επόμενη μέρα να πάρει πρωινό μαζί μου γιατί ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο. Του είπα ότι δεν γίνεται να είμαστε στον ίδιο χώρο και τελικά έφυγα εγώ»
Νίκος Γιαννόπουλος