Ελλάδα

Κλειστά σχολεία στην Αττική – Σε ποιούς δήμους δεν θα χτυπήσει την Τρίτη το κουδούνι

Ο “Τηλέμαχος” αναμένεται να το... στρώσει σε πολλές περιοχές στην Αττική, ενώ χιόνι αναμένεται ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Για το λόγο αυτό συνεδριάζουν οι αρμόδιοι φορείς και ήδη ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις για ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου όπου αύριο Τρίτη 08/01/2019 τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Σταδιακά, οι ανακοινώσεις γίνονται γνωστές για το ποια σχολεία θα παραμείνουν αύριο κλειστά στην Αττική λόγω του καιρού, σε συνδυασμό με την πρόγνωση της χιονόστρωσης και του παγετού ανά περιοχή. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ήδη οι δήμοι στα βόρεια της Αττικής είναι σε ετοιμότητα καθώς αναμένεται να το στρώσει στα περισσότερα σημεία, ενώ ταυτόχρονα θα επικρατεί παγετός. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί συνήθως με μαθηματική ακρίβεια σε κλειστά σχολεία.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7.1.2019) το απόγευμα η Περιφέρεια Αττικής, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη (8.1.2019) στους παρακάτω δήμους.

Π.Ε.Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αχαρνών

2. Δήμος Λαυρεωτικής

3. Δήμος Μαραθώνα και για 9/1/2019

4. Δήμος Παιανίας

5. Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδας

6. Δήμος Ωρωπού

7. Δήμος Διονύσου

8. Δήμος Σαρωνικού

9. Δήμος Κρωπίας

Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μεγαρέων

2. Δήμος Ελευσίνας

Π.Ε. Νήσων κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Σπετσών

Κεντρικός Τομέας Αθηνών

1. Δήμος Ηλιούπολης

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά και είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονέων για να πάνε τα παιδιά.

Για τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής, η απόφαση θα ληφθεί από τους δημάρχους και σε κάθε περίπτωση έως το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα