Ελλάδα

Κλειστή παραμένει η περιφερειακή της Δραπετσώνας μετά την ανατροπή βυτιοφόρου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί καθώς λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ανατράπηκε βυτιοφόρο στην έξοδο της σήραγγας Δραπετσώνας στο ρεύμα προς Πειραιά, στην πύλη Γ1.

Άμεσα έσπευσαν στην Περιφερειακή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες, 3 οχήματα.

Επίσης, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της Ενότητας Πειραιά, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας τη Περιφέρειας και οχήματα της ΔΙΔΙΜΥ τα οποία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Τροχαία απομάκρυναν τα αυτοκίνητα από τούνελ αφού μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου υπήρχε διαρροή πετρελαίου στο δρόμο.

 

Λόγω της ανατροπής του βυτιοφόρου έχει κλείσει η Περιφερειακή Οδός και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Ιχθυόσκαλας έως και την Πύλη Ε1.

drapetsona

Στους γύρω δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο:

drapetsona

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα