Ελλάδα

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό “Αγία Μαρίνα” και Αιγάλεω” ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα!

Έκλεισαν με εντολή της Αστυνομίας οι σταθμοί του Μετρό Αγία Μαρίνα και Αιγάλεω. Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στους σταθμούς και κάνουν έρευνες. Για έκρηξη στις 11.43 είπε ο άγνωστος που τηλεφώνησε.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό “Αγία Μαρίνα” και “Αιγάλεω” με εντολή της αστυνομίας ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτησης βόμβας. Οι αρχές έχουν σπεύσει στους σταθμούς και έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το τηλεφώνημα να είναι φάρσα.

Άγνωστος τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να εκραγεί βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, στις 11:43.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που διεξάγουν έρευνα, ενώ έχει αποκλειστεί το σημείο. Λόγω του προειδοποιητικού τηλεφωνήματος έκλεισαν για το κοινό οι σταθμοί του Μετρό Αιγάλεω και Αγίας Μαρίνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο μέσα από το περιπολικό που μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2χρονο κορίτσι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα
Με ανεπτυγμένη ταχύτητα και μοτοσικλέτα της ΕΛΑΣ να οδηγεί μπροστά «ανοίγοντας δρόμο» για το περιπολικό και με τις σειρήνες αναμμένες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο μέσα σε 7 λεπτά
Καλλιθέα: Βίντεο μέσα από το περιπολικό που μεταφέρει στο νοσοκομείο το 2χρονου κορίτσι που έπεσε σε συντριβάνι
Πλακιάς για τα «χαμένα» βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών: Γιατί κανείς δεν τα αμφισβήτησε νομικά έναν χρόνο μετά;
Η δίκη στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας διεκόπη προσωρινά καθώς καταγράφηκε ένταση μεταξύ άνδρα που συνόδευε τον δικηγόρο της Interstar και συγγενών θυμάτων
Νίκος Πλακιάς 7