Ελλάδα

Μετάφερουν τους πρόσφυγες από τις αποβάθρες του ΗΣΑΠ στο Ταε κβο ντο – ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες έχουν βρει καταφύγιο στις αποβάθρες του σταθμού του ΗΣΑΠ “Βικτώρια”, λόγω της κακοκαιρίας.

Οι πρόσφυγες βρίσκονταν στην πλατεία Βικτωρίας, όπου δεν μπορούσαν να προφυλαχθούν από τη βροχή και έτσι κατέβηκαν στο σταθμό.


Λόγω του συνωστισμού και του υψηλού κίνδυνου να σημειωθεί κάποιο ατύχημα η διοίκηση του ΗΣΑΠ αποφάσισε να σταματήσει η διέλευση συρμών από το σταθμό στην πλατεία Βικτωρίας.

Έτσι τα δρομολόγια εκτελούνται πλέον από την Κηφισιά μέχρι την Αττική και από την Ομόνοια έως τον Πειραιά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι πρόσφυγες ειδοποιήθηκαν πως θα μεταφερθούν με αστικά λεωφορεία στο κτίριο του Tαε κβο ντο!



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 23
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10