Ελλάδα

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, αποφάσισε να επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

Επίσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 11 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Νέο χαράτσι στους ασθενείς! Εκτός αποζημίωσης δεκάδες φάρμακα – Όλος ο κατάλογος

 “Στ΄άρματα” το ΥΕΘΑ! Οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά, ξανάρχονται!


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5