Ελλάδα

Κωδικός (παράνομης) εξόδου: Φρουτάκια – Πέντε συλλήψεις σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα

Aκόμα ένα στέκι παράνομου τζόγου, που λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Κατά την έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάστημα σε περιοχή της Αθήνας, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε λειτουργία 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με παράνομα «φρουτάκια». Συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και 4 παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομα παίγνια. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας –κατά περίπτωση- για τα παράνομα τυχερά παίγνια, τη νομοθεσία για την πρόληψη ασθενειών και τα προσωπικά δεδομένα.

Στο εσωτερικό του καταστήματος εντοπίστηκαν 7 ακόμη άτομα – θαμώνες, για τους οποίους δεν προέκυψε συμμετοχή σε παίγνια.

paranomilesxi

Στους συλληφθέντες και τους θαμώνες του καταστήματος βεβαιώθηκαν συνολικά, διοικητικά πρόστιμα 8.300 ευρώ, για παραβάσεις των μέτρων αποτροπής και διάδοσης του κορωνοϊού και για άσκοπη μετακίνηση, ενώ επιπλέον επιβλήθηκε και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας στο κατάστημα.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (13) ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • ηλεκτρονικός υπολογιστής – server
  • (3) κάμερες και οθόνη,
  • τηλεχειριστήριο απασφάλισης της θύρας του καταστήματος και
  • (920) ευρώ. 

Η ιδιοκτήτρια, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.ι παίκτες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα, ωστόσο σε βάρος τους καθώς και 3 θαμώνων κινείται η διαδικασία διοικητικής απέλασης από τη Χώρα, καθώς στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων.

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης