Ελλάδα

Κολωνός – Απόστολος Λύτρας: «Ξεκάθαρη απειλή» η επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη

«Ξεκάθαρη απειλή, κάποιοι ή δε θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις ή θέλουν αυτοί που ήδη βρίσκονται στη φυλακή να φοβίσουν τη μητέρα». Αυτό εκτιμά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό, η 12χρονη από τον Κολωνό βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της θείας της, όταν ο άγνωστος δράστης προσπάθησε να εισβάλλει σε αυτό με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και τα παπούτσια του.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο, μίλησε για το περιστατικό στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν είναι το μόνο του είδους του, καθώς έχουν προηγηθεί άλλα δύο επεισόδια.

«Υπάρχουν άλλα 2 επεισόδια και φτάσαμε στο σημερινό. Πριν κάποιες μέρες, άγνωστος πέταξε πετρά στο παράθυρο της 12χρονης με αποτέλεσμα να σπάσει όλη την τζαμαρία. Το Σάββατο που πέρασε, άγνωστος έπιασε τον αδερφό της τη 12χρονης στο σημείο που διαμένει, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα κάνοντας ‘μη μιλάς’», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Περιγράφοντας την επίθεση με μαχαίρι, ο κ. Λύτρας είπε ότι «άγνωστος, αφού άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος που μένει η 12χρονη και ενώ έλειπε η θεία της, χωρίς να προσπαθήσει να μπει μέσα, φορώντας μια κουκούλα full face, της πρόταξε ένα μαχαίρι. Στην προσπάθεια η μικρή να τον απωθήσει, την τραυμάτισε αρκετά στο χέρι. Έχουν υποβληθεί μηνύσεις και για τα τρία περιστατικά και περιμένουμε από τις Αρχές να δούμε».

«Ξεκάθαρη απειλή, κάποιοι ή δε θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις ή θέλουν αυτοί που ήδη βρίσκονται στη φυλακή να φοβίσουν τη μητέρα», κατέληξε ο δικηγόρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας