Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κολωνός: «Δεν έχω κάνει τίποτα» – Τι είπε στη μητέρα του ο 36χρονος που συνελήφθη

Κολωνός: «Δεν έχω κάνει τίποτα» – Τι είπε στη μητέρα του ο 36χρονος που συνελήφθη

Δεν μπορεί να πιστέψει η μητέρα του 36χρονου που κατηγορείται για την κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό ότι ο γιος της είναι μπλεγμένος σε μια τέτοια υπόθεση.

Με δάκρυα στα μάτια και με μια φωνή που έτρεμε υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν έχει σχέση με την ανήλικη από τον Κολωνό.

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι… Ο γιος μου είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει το κλάμα της.

Στην συνέχεια ανέφερε με αναφιλητά. «Δεν τον έχω δει καθόλου. Τον πήραν χθες το μεσημέρι και το μάθαμε το απόγευμα. Ήρθαν έψαξαν και το σπίτι και δεν βρήκαν τίποτα. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Έχω δώσει τα πάντα για να μεγαλώσω αυτό το παιδί. Τι άλλο να πω… Τι άλλο να πω…»

Η μητέρα του 36χρονου διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή του γιου της με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο… «Δεν τον είχα δει με τον … (όνομα του κατηγορούμενου), δεν είχε καμιά σχέση μαζί του. Δεν μένουμε και σε αυτή την περιοχή.

Τρεις μήνες το παιδί μου δεν έβγαινε από το σπίτι. Τι μου λέτε τώρα… Κάνει μεταγγίσεις, δε αφήσω έτσι το παιδί μου. Να ξεμπλέξει γρήγορα από την υπόθεση. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε ότι κατηγορείται για την υπόθεση “δεν έχω κάνει τίποτα”, μου έλεγε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις