Ελλάδα

Κολωνός: Σε αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Στο ισόγειο του Εφετείου της Αθήνας και συγκεκριμένα στην αίθουσα Δ4 θα διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη.

Κι αυτό καθώς πρόκειται για μία πολυπρόσωπη δίκη, λόγω των πολλών συλλήψεων και κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλη αίθουσα. Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έχουν παραπεμφθεί 26 κατηγορούμενοι.

Έτσι, κρίθηκε ότι η συγκεκριμένη αίθουσα διασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για την εκδίκαση μιας πολυπρόσωπης δίκης, με μεγάλο αριθμό κατηγορουμένων, μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης, καθώς και συνηγόρων. Η συγκεκριμένη αίθουσα έχει παραχωρηθεί για αυτή τη δίκη για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση της 12χρονης έχουν παραπεμφθεί στο εδώλιο ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και ακόμα 24 κατηγορούμενοι για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού.

Ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία, θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του Μίχου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης, και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αλλά και πρόσωπα που κατηγορούνται για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Ουρές χιλιομέτρων την Τρίτη
12
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 10
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
42