Ελλάδα

Κομοτηνή: Βίντεο από τη στιγμή που πατέρας και γιος ανοίγουν πυρ σε καταυλισμό – Τρεις τραυματίες

Προηγήθηκαν επεισόδια, ενώ συνελήφθησαν πατέρας και γιος

Σοκ προκαλεί βίντεο με πυροβολισμούς στην Κομοτηνή που σημειώθηκαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (23.01.2025) στον συνοικισμό Αλάν Κογιού.

Το βίντεο με τους πυροβολισμούς στην Κομοτηνή δημοσίευσε το xronos.gr όπου καταγράφεται η ένοπλη επίθεση δύο ανδρών κατά τριών ατόμων με τους οποίους φέρονται να είχαν διαφορές.

Διακρίνονται μάλιστα οι δύο δράστες να οπλοφορούν και να κατευθύνονται απειλητικά και χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά σε σπίτι του οικισμού Αλάν Κογιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πατέρα και γιο, οποίοι διακρίνονται να πυροβολούν σε ευθεία βολή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εφημερίδα Χρόνος | Xronos Media Group (@xronos.gr)

Προηγήθηκαν επεισόδια με ρίψεις πετρών και άλλων υλικών. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν 3 άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι δράστες.

Αιτία για τους πυροβολισμούς ήταν προσωπικές και οικογενειακές διαφορές, με τον έναν δράστη να έχει πρόσφατα αποφυλακιστεί και να έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 7
«Ποιός πείραξε τον άντρα μου» ούρλιαζε η γυναίκα του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος ψυκτικός, που ήταν πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε νεκρός από την αδερφή της γυναίκας του, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, που ανέφερε: «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα»
Ο Σπύρος Σέββος 4