Ελλάδα

Κωνσταντινούπολη: 50χρονη Ελληνίδα και η κόρη της βιώνουν το «Εξπρές του Μεσονυχτίου» – Η εκδρομή που έγινε εφιάλτης

Μία εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, εξελίχτηκε σε εφιάλτη για μία 50χρονη από το Ρέθυμνο και την κόρη της. Οι δύο Ελληνίδες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους συμβεί.

Η περιγραφή της 50χρονης από το Ρέθυμνο για την περιπέτεια της ίδιας και της κόρης της στα κρατητήρια της Κωνσταντινούπολης αλλά και σε χοτ σποτ προσφύγων, συγκλονίζει.

Μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV για την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, που εξελίχθηκε σε εφιάλτη, η 50χρονη γυναίκα αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν στις 23 Νοεμβρίου, όταν η ίδια και η 22χρονη κόρη της αγόραζαν μαντήλες ώστε να μπουν στην Αγία Σοφία και η γυναίκα έβαλε κατά λάθος στην τσάντα της το κινητό του καταστηματάρχη.

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους συμβεί.

Η 22χρονη κόρη πέρασε 72 ώρες σε hot spot μέχρι να απελαθεί, χωρίς η μητέρα της να ξέρει το παραμικρό.

Η 50χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Τουρκία, αναμένοντας τη δίκη, η οποία μπορεί να γίνει μετά από μήνες, με τον σύζυγό της να ζητά κρατική παρέμβαση για να επιστρέψει ασφαλής στην Ελλάδα με εγγύηση.

Ο Τούρκος μαγαζάτορας απέσυρε τη μήνυση, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία θεωρεί κι ο ίδιος πως έγινε λάθος, γεγονός που φαίνεται πιθανό και από το βιντεοληπτικό υλικό.

Ωστόσο, ο σύζυγος της 50χρονης αγωνιά κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο, αφού η γυναίκα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 5χρονης ανιψιάς του
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας
Συγκέντρωση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στην πλατεία Μαβίλη και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Υγείας, Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), πραγματοποίησε εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας στην Αττική, ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Η σιωπηλή επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή εργασία: Πώς αλλάζουν τα επαγγέλματα και τι σημαίνει για τη γενιά 30–45
Η ανησυχία για απώλεια θέσεων εργασίας είναι υπαρκτή, αλλά η εμπειρία αυτών που προσαρμόζονται δείχνει ότι οι ευκαιρίες συχνά έρχονται μαζί με τις προκλήσεις
Εργασία - Τεχνητή Νοημοσύνη 13