Ελλάδα

Κορονοϊός: 395 νέα κρούσματα σήμερα 25/06 στην Ελλάδα

Σταθερά σε τριψήφιο νούμερο τα κρούσματα κορονοϊού καθώς σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου καταγράφηκαν 395 νέες μολύνσεις. Παράλληλα ανακοινώθηκαν 21 νεκροί και 239 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 395, εκ των οποίων κανένα δεν εντοπίστηκε σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 420.295 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 38 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 578 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 21, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.634 θάνατοι.Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 239 (65.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 82.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.649 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 53 (ημερήσια μεταβολή -18.46%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 58 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Δείτε εδώ αναλυτικά τις ανακοινώσεις για την εξέλιξη της πανδημίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη λίγο πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ στο Γκάζι - Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
Οι αστυνομικές αρχές που δεν ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο για το περιστατικό έχασαν πολύτιμο χρόνο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την ανήλικη
Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ – Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
9
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλα είναι ψέματα, είμαι καθαρός και θα κινηθώ νομικά» λέει ο «Φραπές» για Jaguar και 2,5 εκατ. ευρώ
«Με είδε κανείς στο Ηράκλειο να κυκλοφορώ με Jaguar; Ένα αγροτικό έχω, φορτωμένο μέρα και νύχτα ζωοτροφές» - «Αν νομίζουν όλοι ότι θα ξεπλυθούν πάνω μου, θα γελάσουμε καλά. Θα πέσουν πολλοί. Εγώ δε θα πέσω γιατί είμαι καθαρός»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
18
Η στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε η 16χρονη στο Γκάζι - Ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία
Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του κοριτσιού - Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ ούτε από το νοσοκομείο
Γκάζι