Ελλάδα

Κορονοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένη από το γηροκομείο “Αγία Κυριακή”

Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς μία 79χρονη από το γηροκομείο “Αγία Κυριακή” κατέληξε την Τρίτη (29/9) στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Ο αριθμός των θυμάτων από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι φτάνει τους 20. Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 416 νέα κρούσματα κορoνοϊού και πέντε νέους θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στους 388, 143 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 19 (24.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 207 ασθενείς έχουν εξέλθει των ΜΕΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16