Ελλάδα

Κορονοϊός – Ματίνα Παγώνη: Όχι στις μαθητικές παρελάσεις

«Απόψε που όλοι ετοιμάζονται για έξοδο, θέλει μεγάλη προσοχή, υπευθυνότητα και πολλούς ελέγχους» είπε η Ματίνα Παγώνη, το βράδυ του Σαββάτου.

Και διευκρίνισε, μιλώντας στον Alpha: «Αν μπουν ανεμβολίαστοι στα καταστήματα, θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με πίεση στο σύστημα υγείας πολύ μεγάλη. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και μεγάλη σοβαρότητα. Για να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, με κάποιον ασυμπτωματικό ο οποίος θα μεταδώσει».

Και ανέφερε για εκείνους που απόψε θα βγουν: «Καλή διασκέδαση με προσοχή, γιατί οι περισσότεροι απόψε θα βγουν έξω. Εγώ δε θα βγω. Δεν πειράζει, κάποιοι ας καθίσουμε και στο σπίτι μας»…

Όχι στις παρελάσεις με μαθητές

Για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στα παιδιά, η κυρία Παγώνη είπε:

«Στα 4 κρούσματα το ένα παιδί. Η νόσος είναι εδώ και η μετάλλαξη Δέλτα. Να προχωρήσουμε τους εμβολιασμούς και υπάρχει εταιρεία που ζήτησε έγκριση για να εμβολιαστούν και τα μικρότερα παιδιά».

Click4More: Κορονοϊός: Αττική και Θεσσαλονίκη παραμένουν στην «κορυφή» – Προβληματισμός για τη Λάρισα

Για τις παρελάσεις, η ίδια δήλωσε κατά των μαθητικών παρελάσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Κόσμος δεν πρέπει να υπάρχει αλλά πώς θα πεις στην μητέρα να μη πάει να δει το παιδί της»… Η ίδια, προτείνει να γίνει στρατιωτική παρέλαση αλλά όχι παρέλαση με μαθητές.

«Η κινητικότητα σημαίνει αύξηση κρουσμάτων… Αλλά είμαστε σε μια δύσκολη φάση και καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι. Εύχομαι να βγούμε από αυτή την περιπέτεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1