Ελλάδα

Κορονοϊός – Νίκος Καπραβέλος: Τσακωθήκαμε με την 51χρονη για να μπει στη ΜΕΘ

«Μάστιγα» οι αρνητές του κορονοϊού, με τον Νίκο Καπραβέλο να μιλά για ανθρώπους που δεν τους ξέρει κανείς και παρασύρουν ασθενείς να μη διασωληνωθούν. Ένας απ’ αυτούς άλλωστε οδήγησε στον θάνατο 51χρονη από τη Θεσσαλονίκη, με την οποία οι γιατροί τσακώθηκαν για να την πείσουν να μπει στη ΜΕΘ!   

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Κυριακής (14.11.2021) στον ΣΚΑΙ ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι του στο νοσοκομείο ήρθαν σε σύγκρουση με την 51χρονη που έχασε τη ζωή της γιατί, με προτροπή ενός πρώην επόπτη υγείας, αρνούνταν να διασωληνωθεί! «Φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε για να μπεί στη ΜΕΘ και χάσαμε πολύτιμο χρόνο που της κόστισε τη ζωή. Οι συνάδελφοι είχαν τρελαθεί».

Οι αρνητές του κορονοϊού «θεωρούν ότι κάνουμε κακή ιατρική και ότι δεν κάνουμε το σωστό» τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος. 

Η κατάσταση με τους αρνητές, είπε, είναι τραγική. «Εδώ υπάρχει μια θεραπεία που έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο το να του δώσεις οξυγόνο του σώζεις την ζωή.  Άλλον τον ψάχνουμε στα παγκάκια και φεύγει γιατί του λένε ότι το οξυγόνο του κάνεις κακό, άλλοι δεν θέλουν να διασωληνωθούν».

Κατά τον Νίκο Καπραβέλο, το χαρακτηριστικό του 4ου κύματος κορονοϊού είναι η αμφισβήτηση των ενεργειών των γιατρών.

Οι «αόρατοι» αυτουργοί

Πίσω από τα περιστατικά με τους αρνητές, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Μόνο που αυτούς δεν τουςξέρει κανείς. Είναι άνθρωποι με τους οποίους μιλούν οι ασθενείς, όπως ο πρώην επόπτης υγείας που έλεγε στην 51χρονη να μην επιτρέψει στους γιατρούς να τη διασωληνώσουν.

«Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που δεν τους ξέρουμε, με τους οποίους συνομιλούν οι ασθενείς κατά την νοσηλεία τους και τους προτρέπουν να αρνηθούν τη διασωλήνωση. Βλέπουμε που μιλάνε στο κινητό, υπάρχουν πρόσωπα από πίσω και δεν τα ξέρουμε», είπε ο Νίκος Καπραβέλος.

Παράλληλα, ο Νίκος Καπραβέλος ζήτησε απ’ όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson να πάνε να κάνουν αμέσως τη δεύτερη δόση.

 

«Όσοι είχαν εμβολιαστεί από τον Μάρτιο – Απρίλιο με το J&J είναι πλέον ακάλυπτοι απέναντι στον ιό. Είμαι ξεκάθαρος. Πρέπει να γίνει η επαναληπτική δόση αμέσως, το ανακοίνωσε και η ίδια η εταιρεία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του