Ελλάδα

Κορονοϊός: «Νοσεί» το Ελευθέριος Βενιζέλος! Απίστευτες εικόνες

Ο κορονοϊός… χτύπησε και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τις φωτογραφίες εξασφάλισε για το newsit.gr επιβάτης της πρωινής πτήσης με προορισμό το Dusseldorf και είναι άκρως αποκαρδιωτικές, καθώς όπως φαίνεται δεν κυκλοφορεί άνθρωπος.

Όπως περιγράφει ο αποστολέας των φωτογραφιών, ο οποίος εξαιτίας της δουλειάς του ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα, πρώτη φορά ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη κατάσταση:

Click4more: Όλη η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που κλείνουν από την Τετάρτη λόγω κορονοϊού!

“Δεν το πίστευα αυτό που είδα. Πέρα από τους λιγοστούς επιβάτες της πτήσης δεν υπήρχε κανένας άλλος στο αεροδρόμιο. Στα σημεία όπου βρέθηκα κάτω από άλλες συνθήκες υπήρχε πάντα κόσμος σήμερα νεκρό τοπίο. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο των Βαλκανίων και ένα από τα τριάντα, από θέμα επισκεψιμότητας, του κόσμου”.

Δείτε πώς… άφησε το Ελευθέριος Βενιζέλος ο κορονοϊός

aerodromio κορονοϊός aerodromio

Εντυπωσιακή και η λήψη από ένα από τα πολλά πάρκινγκ που βρίσκονται έξω από το αεροδρόμιο, στο οποίο βρίσκονται σταθμευμένα μόνο δυο αυτοκίνητα. Η κατάσταση είναι πραγματικά στενάχωρη, αν σκεφτεί κανείς πως η Ελλάδα έχει τουρισμού όλο τον χρόνο, ο οποίος εξαιτίας του κορονοϊού αυτή την περίοδο πλήττετε ανεπανόρθωτα.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα