Ελλάδα

Κορωπί: Κοτέτσι και πισίνα έχει στο σπίτι του ο 51χρονος «κατσαβιδάκιας» – Έφοδος των αστυνομικών

Στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού του 51χρονου υπάρχουν σκυλιά, κότες και μία αυτοσχέδια πισίνα, ενώ το εσωτερικό είναι κυριολεκτικά αχούρι

Εικόνες μπαρόκ αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του 51χρονου από το Κορωπί, ο οποίος εξαπέλυσε τις δολοφονικές επιθέσεις με κατσαβίδι. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες για τα συγγενικά του πρόσωπα αποκαλύπτουν ότι τον απομάκρυναν επειδή είναι επιθετικός.

Ο 51χρονος δράστης των σοκαριστικών επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί είναι μικροπωλητής λαϊκών αγορών και μικροκαλλιεργητής.

Η ζωή δεν του έχει φερθεί άσχημα, αλλά εκείνος σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, σκόρπισε πίσω του τρόμο και πανικό.

Σήμερα (31.03.2025), αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, κάνοντας έφοδο και σπάζοντας την πόρτα.

Έκαναν άνω – κάτω το ήδη ανάστατο εσωτερικό, καθώς υπήρχαν πολλά ρούχα στο πάτωμα, για να βρουν ενδείξεις ότι ο 51χρονος προετοίμαζε τις δολοφονικές του επιθέσεις.

Τα πλάνα που φέρνει στο φως το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, δείχνουν ένα σπίτι αχούρι.

Στην εξωτερική πλευρά υπάρχουν σκυλιά, κότες και μία αυτοσχέδια πισίνα βαμμένη και φροντισμένη.

Ένα σκηνικό μπαρόκ, κοτέτσι και πισίνα δίπλα – δίπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος έχει τρία αδέλφια και τη μητέρα του, αλλά δεν έχει καλές σχέσεις μαζί τους, επειδή ήταν επιθετικός και εκείνοι αποφάσισαν να απομακρυνθούν από κοντά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός 8
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 54 λεπτά
1
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
5