Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Πάντα μπροστά, ακούραστη, αποφασιστική

Με μια ανάρτηση στο Facebook είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, το δικό του «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα (24.07.2023).

«Όλη της η ζωή ήταν προσφορά στον άνθρωπο», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Aθόρυβα αλλά και με την πιο δυνατή φωνή όταν και όπου χρειάστηκε για να γίνουν επιτέλους πράξεις τα λόγια», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε όλη την ανάρτησή του

Όλη η ζωή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήταν προσφορά στον άνθρωπο. Aθόρυβα αλλά και με την πιο δυνατή φωνή όταν και όπου χρειάστηκε για να γίνουν επιτέλους πράξεις τα λόγια. Πάντα μπροστά, ακούραστη, αποφασιστική και παράδειγμα για να γίνει ο πόνος των συνανθρώπων μας και κυρίως των παιδιών ΕΛΠΙΔΑ.

Καλό της ταξίδι με την ευλογία της αγάπης που μοίρασε τόσο απλόχερα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς σε Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και άλλες 5 περιφέρειες την Παρασκευή 15 Αυγούστου
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Φωτιά