Ελλάδα

Κουφοντίνας: Δεν τελειώνει με τον Ε.Α. η ένοπλη δράση

Με τον “Επαναστατικό Αγώνα” άνοιξε ένας νέος κύκλος πραγματικής νέας τρομοκρατίας, εκτιμά ο φυλακισμένος για τη 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας μιλώντας στη Real News. Ο ίδιος αναφέρει ότι η ένοπλη δράση οργανώσεων δεν θα σταματήσει με την εξάρθρωση του Ε.Α. ενώ διαψεύδει ότι υπήρξε καθοδηγητής της οργάνωσης.

Ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Κουφοντίνας αναφέρει ότι “στα θηριώδη μαύρα τζιπ της αστυνομίας δεν θα μπουν ποτέ τα λαμόγια που λεηλάτησαν τη χώρα”, ενώ αναφέρει ότι με τις συλλήψεις για τον Ε.Α. δεν τελειώνει η ένοπλη δράση. 

“Ας μη βιαστούμε να μιλήσουμε για το τέλος των ενόπλων οργανώσεων. Μόνο οι ίδιες μπορούν να μιλήσουν γι’αυτό. Για εκείνο που σίγουρα μπορούμε να μιλάμε είναι η διεύρυνση ενός χώρου πολύμορφης επαναστατικής δράσης. Η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη του είναι αυτό που βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό”, λέει. 

Όσον αφορά το αν ο ίδιος υπήρξε καθοδηγητής του Ε.Α. αναφέρει ότι “γνωστός “ανατροπέας” της δημοσιογραφίας, μίλησε τηλεοπτικά για τον “περιβόητο Κουφοντίνα” που καθοδηγούσε τον Επαναστατικό Αγώνα”. “Αν αυτή η διαρροή από τα υψηλά πατώματα του υπουργείου ΠΡΟ -ΠΟ ήταν διασκεδαστική για μένα, κάποιες άλλες διαρροές από το ίδιο λούκι δεν είναι” αναφέρει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 22
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
5