Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας: Νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα σε ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση υγείας του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας έχει επιδεινωθεί

Κρίσιμες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα σε ΜΕΘ του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οι γιατροί του «Ευαγγελισμού», από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας, η οποία θεωρείται αρκετά κρίσιμη.

Ο 95χρονος ιεράρχης παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Αναστασίας Κοτανίδου.

Η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να απαιτείται εντατική φροντίδα.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο των Τιράνων στις 30 Δεκεμβρίου λόγω εποχικής ίωσης, η οποία τον ταλαιπωρούσε. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη γαστρορραγία και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 3 Ιανουαρίου, χρησιμοποιώντας αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την Κυριακή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» ζητώντας να λάβει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του ενώ το Σάββατο τον επισκέφθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Την ίδια ημέρα με τον πρωθυπουργό, στο νοσοκομείο της Αθήνας βρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος ενώ τη Δευτέρα τον επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τον 22χρονο συνεργό μετά τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Έπινε καφέ ατάραχος ενώ ισχυρίστηκε ότι κολυμπούσε 7 ώρες
Στο νέο βίντεο ο 22χρονος βρίσκεται κοντά στην είσοδο των ΚΤΕΛ Καλαμάτας, έχοντας καφέ και φαγητό στο χέρι, με στεγνά ρούχα και αργό βήμα, πράγμα που δεν συνάδει με την 7ωρη κολύμβησή του, όπως κατέθεσε
Φοινικούντα
«Είχε σχέσεις και ήθελα από παλιά να τη σκοτώσω» - Πριν τέσσερις ημέρες είχε επιστρέψει στο σπίτι του στα Τρίκαλα ο 18χρονος
Ο μητροκτόνος αφού πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα και την πέρασε στο λαιμό της μητέρας του ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση - μετά το έγκλημα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του
Τρίκαλα
Ανανεώθηκε πριν 14 λεπτά
16
Καρυστιανού για Άγνωστο Στρατιώτη: Tο μνημείο παραδίδεται στα περιστέρια – Θα γράψουμε τα ονόματα των παιδιών μας με το αίμα μας
«Η κυβέρνηση ψηφίζει το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από Μνημείο Μνήμης να μετατραπεί σε Μνημείο Λήθης», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της
Μαρία Καρυστιανού 35