Ελλάδα

Κρήτη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ αυτοκίνητο – Ένας 23χρονος τραυματίας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σοβαρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Κρήτη έγινε στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο «γαζώθηκε» από σφαίρες καλάσνικοφ, με έναν 23χρονο άνδρα να έχει τραυματιστεί. 

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος που φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο από πυροβόλο όπλο, μετέβη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, από όπου ενημέρωσαν την Αστυνομία, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφτηκε το αιματηρό επεισόδιο. 

Ο άνδρας βρίσκεται εκτός κινδύνου και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο 23χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση για το τι έγινε, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

irakleio

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και παιδιά και πως ένα τραυματίστηκε. 

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για συμπλοκή που έγινε μεταξύ τριών ατόμων, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, λόγω προσωπικών διαφορών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα τρία κομβικά σημεία που οδηγήσαν στην τραγωδία της Βιολάντα: Οι «εξαφανισμένες» δεξαμενές προπανίου, οι «αόρατοι» σωλήνες και η μελέτη που έμεινε στα συρτάρια
Οι κανονισμοί ασφαλείας προβλέπουν είτε ο αγωγός να είναι «κρεμαστός», όπως λέγεται στη γλώσσα τους, δηλαδή πάνω από την επιφάνεια της γης βαμμένος σε κίτρινο χρώμα που υποδηλώνει ότι μεταφέρει υγραέριο
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα 12
Νέα στοιχεία για την φονική έκρηξη στη Βιολάντα: Ερευνώνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν το καλοκαίρι
Η διέλευση βαρέων οχημάτων το καλοκαίρι, πάνω από το έδαφος όπου βρίσκονταν οι σωληνώσεις, ενδεχομένως να προκάλεσε φθορά ή θραύση, με αποτέλεσμα τη φονική διαρροή
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
Ψηφιακός Βοηθός Ιατρού: Η χρήσιμη εφαρμογή ΑΙ που παραμένει αναξιοποίητη – «Οι γιατροί δεν την χρησιμοποιούν γιατί δεν τη ξέρουν»
Ένας γιατρός περιγράφει την εμπειρία του για τον Ψηφιακό Βοηθό Γιατρού - Τι είναι, πως χρησιμοποιείται και πώς μπορεί να βοηθήσει ασθενή και γιατρό ως προς τη διάγνωση
Ψηφιακός Βοηθός Ιατρού: Η χρήσιμη εφαρμογή ΑΙ που παραμένει αναξιοποίητη – «Οι γιατροί δεν την χρησιμοποιούν γιατί δεν τη ξέρουν»