Ελλάδα

Κρήτη: Κατολισθήσεις λόγω του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ – Τι θα γίνει με τα σχολεία

Τα ολοήμερα σχολεία έκλεισαν, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και εκείνα που λειτουργούσαν με απογευματινό ωράριο

Ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ που «χτύπησαν» το απόγευμα της Τρίτης (03.06.2025) την Κρήτη, προκάλεσαν κατολισθήσεις σε σημεία του δρόμου Ιεράπετρας-Βιάννου.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανώλης Φραγκούλης, οι κατολισθήσεις μετά τον σεισμό, επισκευάστηκαν άμεσα από συνεργεία του δήμου και στην περιοχή δεν έχουν αναφερθεί άλλες ζημιές.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, τα ολοήμερα σχολεία έκλεισαν, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και εκείνα που λειτουργούσαν με απογευματινό ωράριο.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, αν δεν υπάρχει κάτι απρόοπτο, τα σχολεία στον Δήμο Ιεράπετρας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το ίδιο ισχύει και τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Περισυνάκης, ο οποίος σημείωσε πως δεν έχουν γίνει αναφορές για ζημιές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά - Δίωξη και στον δεύτερο φίλο του θύματος
Ακόμη ένα άτομο αναζητείται από τις αρχές, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για σύσταση συμμορίας, είναι ο δεύτερος φίλος του 20χρονου που φαίνεται στα βίντεο να τρέχει μετά την φονική επίθεση
Καλαμαριά
20
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στη Λαμία - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του ενός οχήματος και των δύο επιβατών του άλλου, στο σημείο έσπευσε διασωστικό πλήρωμα της πυροσβεστικής και δύο ασθενοφόρα
Λαμία