Ελλάδα

Κρήτη: «Συναγερμός» για ψαροντουφεκά που αγνοείται – Είχε πάει για ψάρεμα στον όρμο Κριού στην Παλαιόχωρα

Τα ίχνη του χάθηκαν χθες, Πέμπτη

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση ενός 42χρονου ψαροντουφεκά στην Κρήτη

Τα ίχνη του ψαροντουφεκά χάθηκαν χθες, Πέμπτη, όταν πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα στη  θαλάσσια περιοχή του όρμου Κριού της Παλαιόχωρας, στην Κρήτη.

Η οικογένειά του κατήγγειλε την εξαφάνισή του στις αρχές και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, κλιμάκιο της Frontex και ιδιώτες, οι οποίοι «χτενίζουν» όλη την περιοχή.

Πληροφορίες του zarpanews αναφέρουν πως οι αρχές έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Γεωργούση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στη δίκη είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
1
«Σφίγγα» ο 50χρονος που έπνιξε την 59χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Το σημείωμα που είχε αφήσει στην πολυκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 59χρονη τους ενώ επαναλάμβανε ότι θα μιλήσει μόνο παρουσία δικηγόρου. Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα
Το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη 4