Ελλάδα

Ξανά στο υπουργείο εργασίας οι εργαζόμενοι του “Athens Ledra” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Έξω από το υπουργείο Εργασίας βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου "Athens Ledra", προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν για ακόμη μια φορά την εργοδοσία του ξενοδοχείου πως δεν τους έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους, ενώ διεκδικούν και τις αποζημιώσεις τους.

Ανάμεσα στις αξιώσεις τους είναι και η καταβολή του επιδόματος του ΟΑΕΔ. Γι’ αυτό το λόγο ζητούν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου Εργασίας. Ζητούν ακόμη και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

“Είμαστε εδώ και 45 μέρες γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Οι επιλογές της εργοδοσίας και της κυβέρνησης μας έχουν αφήσει απλήρωτους. Γι’ αυτό και αγωνιζόμαστε για εμάς και τις οικογένειές μας”, λένε χαρακτηριστικά στο newsit.gr, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου.

“Η κυβέρνηση βάζει πλάτες στους εργοδότες και 231 εργαζόμενοι είναι στον δρόμο”, προσθέτουν.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 31χρονου Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Αθώος ο 48χρονος συγκάτοικος
Οι δράστες έδεσαν τον 48χρονο και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ακινητοποίησαν και τον 31χρονο ,στον οποίο προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα
Ο 48χρονος συγκάτοικος του 31χρονου θύματος