Ελλάδα

Ξανά υποψήφιος ο Κακλαμάνης – Χρίσμα και στον Ψωμιάδη

Η επιλογή των εκλεκτών της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ξεκίνησε.

 

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο της Αθήνας, ανακοίνωσε, ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πειραιώς.

  Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως διαπίστωσε και πάλι τη σοβαρότητα, την ετοιμότητα και την αξιοπιστία του κ. Κακλαμάνη, με την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διεκδικήσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας.

    “Σε αυτή την προσπάθεια, θα έχετε τη συνεργασία της ΝΔ και πιστεύω πως θα μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι, συνεχίζοντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια”, τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Χθες ήταν η μέρα του Ψωμιάδη 

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ δείχνοντας έτσι ότι “εγκρίθηκε” και τυπικά η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν. Ο κ.Ψωμιάδης έσπευσε όμως να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία: “Μετά το χρίσμα που πήρα από την κοινωνία και τη στήριξη της ΝΔ εδώ και μήνες, ήρθα να ενημερώσω τον πρόεδρο για την πορεία και τον καλύτερο συντονισμό. Ο κ.Σαμαράς μου ευχήθηκε καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία”.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης συναντήθηκε και με τον Κ. Καραμανλή -τον οποίο χαρακτήριζε πάντα “εθνικό κεφάλαιο”- αλλά και με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η γιαγιά του 13χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία - «Χάσαμε το παιδάκι μας, ήταν η κακιά η ώρα»
«Δεν έχουμε τίποτα εναντίον της οικογένειας και του ανθρώπου που έγινε το ατύχημα, έτυχε να συμβεί, το παιδί έτρεχε με το πατίνι γιατί τα παιδιά δεν προσέχουν με αυτά» λέει η γιαγιά του 13χρονου Κωνσταντίνου
Ο 13χρονος Κωνσταντίνος που σκοτώθηκε με το πατίνι του
11
Την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
«Η άρνηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να εκπληρώσει το κατά νόμο καθήκον του σε μια τόσο σημαντική υπόθεση αποτελεί θεσμική εκτροπή» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI