Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ξεσπά η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας – “Μαρτύριο η ζωή του παιδιού μου στη Σχολή” – Σπουδαστής περιγράφει τη σκηνή της επίθεσης

Ξεσπά η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας – “Μαρτύριο η ζωή του παιδιού μου στη Σχολή” – Σπουδαστής περιγράφει τη σκηνή της επίθεσης

– Η 22χρονη φοιτήτρια έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και κατάγεται από το Καζακστάν
– Η μητέρα της καταγγέλλει ότι πήγαινε κάθε μέρα στη σχολή της γιατί την πείραζαν οι υπόλοιποι φοιτητές
– Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε σημείωμα στην τσάντα της που περιγράφει τα πειράγματα των συμφοιτητών της
– Μιλώντας στο Newsit ο πατέρας της 22χρονης αποκαλύπτει ότι η κόρη του κάθε μέρα του έλεγε πως θέλει να φύγει από τη σχολή του Ρέντη
– Η 22χρονη και πέρυσι είχε επιτεθεί σε μία από τις τραυματίες χτυπώντας την στο πρόσωπο

Για το άγριο και πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης της 22χρονης φοιτήτριας μέσα στην αίθουσα της Σχολής του Ρέντη, μίλησε η μητέρα της κοπέλας, την ώρα που εκείνη έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς για το μαχαίρωμα των τριών συμφοιτητριών της.

Η μητέρα της σπουδάστριας ξέσπασε μπροστά στις κάμερες λέγοντας πως το παιδί της ζούσε καθημερινά ένα μαρτύριο στη σχολή, με τους συμφοιτητές της να την πειράζουν διαρκώς και ενίοτε με χυδαίο τρόπο, ενώ αποκάλυψε πως κάθε βράδυ η ίδια πήγαινε για να την παραλάβει, έτσι ώστε να την προστατεύει.

Κάνει λόγο για ένα συνεσταλμένο κορίτσι που δεν είχε κοινωνική ζωή, ενώ φάνηκε απόλυτη για το γεγονός πως η 22χρονη δεν είχε προμηθευτεί τα δύο μαχαίρια από το σπίτι της. Οπως είπε, η 22χρονη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και οι ίδιοι ήρθαν πριν από 25 χρόνια από το Καζακστάν.

Μιλώντας στο ΝewsIt, ο πατέρας της 22χρονης περιγράφει πως η κόρη του κάθε βράδυ ερχόταν στο σπίτι και του έλεγε πως θέλει να φύγει από τη συγκεκριμένη σχολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στην τσάντα της νεαρής ένα κείμενο τριών σελίδων όπου ισχυρίζεται πως δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροίδίες από τους συμμαθητές της για την εξωτερική της εμφάνιση. Περιγράφει μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά εκφοβισμού και με ημερομηνίες.

Ωστόσο, μία συμφοιτήτρια της 22χρονης περιγράφει μία τελείως διαφορετική κατάσταση στο σχολείο, διαψεύδοντας τα πάντα περί εκφοβισμού και πειραγμάτων, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι σπουδαστές προσπαθούσαν να σταθούν στο πλευρό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ

Η συγκλονιστική μαρτυρία συμφοιτητή της 22χρονης για τη στιγμή της επίθεσης

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 22χρονου συμφοιτητή της νεαρής σπουδάστριας, που το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσε πανικό σε σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, όταν έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις συμμαθήτριές της.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού συμβάντος δήλωσε πως όλοι καθόντουσαν στην αίθουσα διδασκαλίας, όταν η νεαρή κοπέλα πλησίασε μία συμμαθήτριά της, έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και είπε: “Θα σας κάνω να γελάσετε τελευταία φορά, εσείς που γελάτε μαζί μου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τότε η νεαρή σπουδάστρια χτύπησε με το μαχαίρι μία από τις τρεις κοπέλες και πριν προλάβει να μαχαιρώσει τη δεύτερη κοπέλα, ο 22χρονος συμφοιτητής της έσπευσε και την χτύπησε στο χέρι με μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να πέσει το μαχαίρι κάτω.

Τότε, ο νεαρός άρπαξε την τραυματισμένη κοπέλα και έτρεξε προς την έξοδο της αίθουσας, μαζί με άλλους έντρομους σπουδαστές.

Όπως προκύπτει όμως από την έρευνα, η 22χρονη κοπέλα δεν σταμάτησε εκεί. Αντίθετα, μάζεψε το μαχαίρι από το πάτωμα και επιτέθηκε σε άλλες δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει.

Μέσα σε ένα κλίμα τρόμου και πανικού, οι περισσότεροι βγήκαν έξω από την αίθουσα, ενώ λίγο αργότερα η νεαρή δράστης συνελήφθη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Όπως αποκαλύπτει ο συμφοιτητής της 22χρονης και πέρυσι είχε υπάρξει ένα περίεργο περιστατικό, με την 22χρονη να χτυπά με σφαλιάρες ένα από τα τρία θύματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε