Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω έργων στην Κατερίνη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω έργων στην Κατερίνη
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο (18.08.2023) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω έργων στη Σήραγγα Κατερίνης.

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της την Πέμπτη, 17 Αυγούστου, η αστυνομία, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή αύριο (σ.σ. 18.08.2023) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Σήραγγα Κατερίνης.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί και στο χρονικό διάστημα αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), έως τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα θα εκτρέπονται από τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τοπικών δημοτικών οδών και της δυτικής παράπλευρης οδού της ΠΑΘΕ, θα εισέρχονται στην εθνική οδό από τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης.

Απευθύνεται έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις