Ελλάδα

Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Προφυλακίστηκαν έξι κατηγορούμενοι – «Σφίγγα» ο φερόμενος ως αρχηγός

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν αργά χθες το βράδυ (8.9.2025), ο φερόμενος αρχηγός και οι φερόμενοι υπαρχηγοί του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων που έπεσε στα χέρια του ελληνικού FBI.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι ενώ οι υπόλοιποι 16 συλληφθέντες για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς.

Ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, σύμφωνα με πληροφορίες τήρησε το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον της ανακρίτριας και δεν έδωσε καμία απάντηση για όσα του αποδίδονται. Από την πλευρά τους και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κατά πληροφορίες, αρνούνται τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Ο δεύτερος φερόμενος υπαρχηγός του κυκλώματος, αλβανικής καταγωγής, κατά πληροφορίες, ισχυρίστηκε:

«Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση.

Οι εταιρείες μου είναι απολύτως νόμιμες και διαθέτω όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα ότι εισήγαγα νόμιμα χρωματικούς διαλύτες στη χώρα. Έχω υποστεί επανειλημμένους ελέγχους στα Τελωνεία εισόδου και εξόδου από την Ελλάδα και ουδέποτε βρέθηκε κάτι μεμπτό στα προϊόντα που διακινούσα» φέρεται να είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οδηγός αρνήθηκε να επιβιβάσει στο ταξί τυφλή παραολυμπιονίκη με τον σκύλο – συνοδό της: «Εδώ κάνω εγώ κουμάντο»
Αν και η αθλήτρια προσπάθησε να του εξηγήσει πως οι σκύλοι - οδηγοί δεν λερώνουν και πως είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να τους μεταφέρει, ο οδηγός αρνήθηκε να τους επιβιβάσει
Σκύλος οδηγός
3
Τύρναβος: «Ο 88χρονος πυροβόλησε τον σύντροφο της εγγονής του επειδή δεν άντεχε την τοξική σχέση τους»
Κάτοικος της περιοχές αναφέρει πως ο 18χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά, έβαζε φωτιές και κακοποιούσε τις πρώην συντρόφους του και για αυτό ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε στην πλάτη
Καραμπίνα 6