Site icon NewsIT

Κυνηγούν νέο “φαντομά” στο νησί οι αστυνομικοί στη Ρόδο

17.08.2010 | 12:28
Κυνηγούν νέο “φαντομά” στο νησί οι αστυνομικοί στη Ρόδο

Έχει βάλει στόχο τις τράπεζες, "χτυπά" με τον ίδιο τρόπο

Μετά και τη δεύτερη ληστεία στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στην περιοχή “110 Χουρμαδιές” , η αστυνομική διεύθυνση Ρόδου εκτιμά πως πρόκειται για έναν άγνωστο “φαντομά”που χτυπά τις τράπεζες του νησιού.
 
Και σε αυτή τη ληστεία ο δράστης “χτύπησε” με τον ίδιο τρόπο όπως συνέβη και στο υποκατάστημα της Eurobank στο Φαληράκι πριν από 10 μέρες.
 
Ο “φαντομάς” μπήκε στην Αγροτική παριστάνοντας τον πελάτη χωρίς να καλύψει το πρόσωπό του! Όταν έφτασε μπροστά στον ταμία, τον ακινητοποίησε με την απειλή περιστρόφου και ζήτησε τα χρήματα.

Άρπαξε 59.000 ευρώ, βγήκε από το υποκατάστημα και διέφυγε με μοτοποδήλατο, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη ληστεία. Το δίκυκλο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε απόσταση 200 μέτρων, σε έναν παραθαλάσσιο δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα ο ληστής άλλαξε όχημα και εξαφανίστηκε με αυτό.

 
Οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο κλειστού κυκλώματος της τράπεζας και το συγκρίνουν με αυτό από την Eurobank στο Φαληράκι για να εξακριβώσουν αν ο δράστης είναι ο ίδιος που λήστεψε και αυτήν την τράπεζα με λεία 36.000 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version