Ελλάδα

ΚΥΣΕΑ – ΚΡΙΣΕΙΣ: Έφυγε ο Α/ΓΕΣ και ο Αρχηγός του Λιμενικού για το Φαρμακονήσι

“Αναίμακτες κρίσεις” στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αποστρατεύεται μόνο ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο στη θέση του.

  Αποκεφαλισμό είχαμε στο Λιμενικό με τον Αθανασιο Αθανασόπουλο να αντικαθιστά τον Δημήτρη Παντιά που πληρώνει το Φαρμακονήσι.

Α/ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Μιχαήλ Κωσταράκος , Α/ΓΕΝ ο Βαγγέλης Αποστολάκης και Α/ΓΕΑ ο Βαγγέλης Τουρνάς που έδωσε μάχη μέχρι τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ONALERT.GR

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης