Ελλάδα

Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 27 Ιουνίου η ειδική καλοκαιρινή κλήρωση

Στη μισή τιμή οι διαθέσιμοι λαχνοί και έπαθλο 150.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή

Το Λαϊκό Λαχείο υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι, με την 3η ειδική κλήρωση για το 2025 να μοιράζει, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, μεγάλο καλοκαιρινό έπαθλο ύψους 150.000 ευρώ στην τυχερή πεντάδα. Οι παίκτες μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα, στη μισή τιμή από την κανονική έκδοση, δηλαδή με 5 ευρώ.

«Οι ειδικές κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Το κοινό έχει ήδη προμηθευτεί τους λαχνούς του για την καλοκαιρινή κλήρωση της Παρασκευής και η κίνηση στα καταστήματα ΟΠΑΠ αναμένεται να αυξηθεί όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κλήρωσης», τονίζει ο Αριστομένης Τηλεμάχου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα.

Το μεγάλο έπαθλο και τα μικρότερα κέρδη

Η 3η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ της τυχερής πεντάδας, η καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου μοιράζει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα.

Ο κ. Τηλεμάχου, εξηγεί: «Από 5.000 ευρώ κερδίζουν οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές. Από κει και πέρα, 200 ευρώ κερδίζουν οι δέκα πρώτοι λαχνοί από τους 119 λαχνούς κάθε σειράς που θα προκύψουν αυτόματα από τον τυχερό λαχνό της κλήρωσης, ενώ από 100 ευρώ κερδίζουν οι υπόλοιποι 109. Επίσης, 10 ευρώ κερδίζουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το νικητήριο λήγοντα».

Λαϊκό Λαχείο
Αριστομένης Τηλεμάχου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφής

Παράλληλα, διαθέσιμη για την ειδική κλήρωση είναι και η εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Η Κυριακή Μπινιχάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, αναφέρει: «Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Λαϊκό λαχείο
Κυριακή Μπινιχάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς στο κινητό τους, για να δουν αν έχουν κερδίσει. Όπως τονίζει η κα Μπινιχάκη, «κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυφάδα: Ο γιος που σκότωσε και τους δύο γονείς του μέσα σε 12 χρόνια – Η πρόωρη αποφυλάκιση, οι εκκλησιαστικοί ύμνοι και το ανατριχιαστικό χρονικό
Ο επίλογος της τραγικής οικογενειακής ιστορίας γράφτηκε με τα πλέον μελανά χρώματα το πρωί της 25ης Ιανουαρίου του 2026
Το θύμα της δολοφονίας στη Γλυφάδα 9
Σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι θα «χτυπήσουν» ξανά τη νότια Αττική - Βροχές και θυελλώδεις άνεμοι σε όλη τη χώρα
Στην Αττική προβλέπεται να σημειωθούν, από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, βροχές και καταιγίδες - Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα σε διάφορες περιοχές της χώρας
Χαλάζι
«Παιδί μου μην με σκοτώνεις άλλο πέθανα»: Τα τελευταία λόγια του 80χρονου που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο γιος του στη Γλυφάδα
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές για το έγκλημα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. «Έχω δύο αδέρφια. Θα σκοτώσω και τα αδέλφια του αν με αφήσετε και πάλι ελεύθερο»
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
86