Ελλάδα

Λαμία: Εφιαλτικές στιγμές για 80χρονη από τα χέρια του γιου της – Της «άνοιξε» το κεφάλι γιατί νόμισε ότι πείραξε το σκυλί του

Ο δράστης συνελήφθη την ίδια μέρα και μεταφέρθηκε για ψυχιατρική εξέταση

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία ηλικιωμένη στη Λαμία, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (24.9.25) όταν η 80χρονη γυναίκα, που μένει στη Λαμία, δέχτηκε ξυλοδαρμό από τον 38χρονο γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άνδρας τη χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει χτυπώντας εκ νέου το κεφάλι της στην πόρτα του δωματίου και αιμορραγούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση ήταν σύμφωνα με τον 38χρονο που προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ήταν ότι η μητέρα του προσπάθησε να χτυπήσει το σκυλί του, ενώ αντίθετα εκείνη του είχε δώσει νερό και φαγητό.

Η γυναίκα βρέθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, με το προσωπικό να ενημερώνει την αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης την ίδια μέρα και με παραγγελία της Εισαγγελέως Υπηρεσίας μεταφέρθηκε για ψυχιατρική εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν κρίθηκε ότι χρήζει ακούσιας νοσηλείας και για αυτό επέστρεψε στο Τμήμα και προχώρησε η Αυτόφωρη διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Στιγμιότυπο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 με καθηλωμένα τα αεροπλάνα 44