Ελλάδα

Λαμία: «Ο δράστης επέστρεψε στην καφετέρια μετά το έγκλημα και το έπαιζε λυπημένος» λέει γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

«Όταν έβλεπες τον 43χρονο δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα»

«Ήρθε στο σημείο του εγκλήματος και το έπαιζε λυπημένος» λέει στο newsit.gr γείτονας του μαγαζιού του 59χρονου για τον δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον επιχειρηματία στη Λαμία.

Οι κάμερες ασφαλείας «πρόδωσαν» τις κινήσεις του δράστη της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία και οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του 43χρονου καθώς βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε όταν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το άτυχο θύμα. Όπως είπε στους αστυνομικούς διέπραξε τη δολοφονία γιατί έμαθε ότι το θύμα του έβρισε τη μητέρα που έμενε μαζί της και είχε πεθάνει πριν 40 ημέρες. Επισήμανε μάλιστα, πως μαχαίρωσε τον 59χρονο, αλλά δεν τον χτύπησε με λουκέτο στο κεφάλι, όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

«Τον βλέπαμε ερχόταν στο μαγαζί του θύματος ο δράστης. Η συμπεριφορά του δεν μαρτυρούσε το τι ήταν ικανός να κάνει γιατί ήταν ήσυχος καθόταν έπινε τη μπύρα του και είχε ήρεμη στάση. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ακόμη αυτό που έγινε γιατί δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με κάποια φασαρία που να είχε προκαλέσει ώστε να εστιάσουμε πάνω του. Ερχόταν με παρέα στο μαγαζί με έναν κύριο, πολύ ήσυχος και αυτός και ήταν συνομήλικοι», αναφέρει για τον δράστη γείτονας του 59χρονου επιχειρηματία.

Κάνοντας λόγο για «άνδρα υπεράνω υποψίας» ο γείτονας του θύματος τονίζει πως δεν φανταζόταν ποτέ πως ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να σκοτώσει άνθρωπο.

«Όταν τον έβλεπες τον δράστη δεν σου περνούσε από το μυαλό πως θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Πέσαμε από τα σύννεφα και εμείς. Δεν τον έχουμε δει ποτέ ούτε να πίνει παραπάνω και να χάνει τον έλεγχο. Μετά μάθαμε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και πως δεν είχε κανέναν από οικογένεια ζούσε μοναχικά. Τον δράστη τον είδαμε τελευταία φορά όταν έκανε το έγκλημα και είχε έρθει στο σημείο και το έπαιζε λυπημένος και ρωτούσε τι συνέβη», επισημαίνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Πρέβεζα σε Καστροσυκιά και Βρυσούλα: Ήχησε το 112 - «Απομακρυνθείτε προς Ρευματιά»
Νέα αναζωπύρωση στη Βρυσούλα, ανεβαίνει προς Ρευματιά το μέτωπο της πυρκαγιάς - Έχει κλείσει στο σημείο η Εθνική οδός Πρέβεζας- Θεσπρωτίας στο ύψος Καστροσυκιάς
Φωτιά στην Πρέβεζα: Δύο μέτωπα σε Καστροσυκιά και Βρυσούλα – Ήχησε το 112
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
1
Γιατροί δημοσίου νοσοκομείου συνταγογραφούσαν παράνομα ακριβά αντιδιαβητικά φάρμακα εν αγνοία των ασθενών
Οι κατηγορούμενοι, τον Δεκέμβριο του 2024 σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενοι την πρόσβασή τους στο ηλεκτρονικό σύστημα του νοσοκομείου, υπέκλεψαν κωδικούς πρόσβασης ιατρών άλλης κλινικής και προχώρησαν στην συνταγογράφηση
Γιατρός 3
Κοκαΐνη αξίας 5,5 εκ. ευρώ σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική – Τρεις συλλήψεις στον Ασπρόπυργο
Εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ειδικά μετασκευασμένη κρύπτη εντός ενός εμπορευματοκιβωτίου, μέσα στην οποία τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν αποκρύψει συνολικά 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για κοκαΐνη