Ελλάδα

Λαμία: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» του Αντιδημάρχου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στο Δήμο Λαμιέων έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, με τη σημαία στο Δημαρχείο να κυματίζει μεσίστια

Μέσα σε κλίμα οδύνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23.06.2025) η κηδεία του αδικοχαμένου αντιδημάρχου της Λαμίας, Κώστα Σταυρογιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής στον περιφερειακό δρόμο του Προφήτη Ηλία.

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που γνώριζαν τον αντιδήμαρχο που βρήκε τραγικό θάνατο στο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Από τη μετωπική σύγκρουση, ανασύρθηκε νεκρός ο 64χρονος αντιδήμαρχος και σοβαρά τραυματισμένη η 54χρονη σύζυγός του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 34χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Το «παρών» έδωσαν και όλοι οι συνάδελφοί του στον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, πολιτικοί και εκπρόσωποι όλων των Αρχών του τόπου.

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε και έξω από την εκκλησία με την αστυνομία να προχωρά σε κλείσιμο της οδού Υψηλάντη προκειμένου να εξυπηρετηθεί το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να ξεπροβοδίσει τον Αντιδήμαρχο του στο τελευταίο του ταξίδι.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του άτυχου αντιδημάρχου
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του άτυχου αντιδημάρχου / lamiareport.gr

Μάλιστα, ο επίλογος γράφτηκε με χειροκροτήματα και την ιαχή «άξιος», καθώς η σορός επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο Καλαμάκι, τόπος καταγωγής του, όπου θα βρίσκεται πλέον και η τελευταία του κατοικία, όπως γράφει το lamiareport.gr.

Την εξόδιο ακολουθία έψαλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας.

Στο Δήμο Λαμιέων έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, με τη σημαία στο Δημαρχείο να κυματίζει μεσίστια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο του lockdown για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - Θα συζητηθεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα» λέει ο Κέλλας
Οπως είπε αν τελικά επιβληθεί lockdown, δεν θα μπορεί να είναι διάρκειας μικρότερης των 15 ημερών, προσθέτοντας ωστόσο ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφευχθεί
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής - Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Η μεταβολή του καιρού θα είναι εμφανής τη Δευτέρα με βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια τοπικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, και μέχρι το βράδυ και στο Αιγαίο
Βροχερός καιρός 3
Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος ντελιβεράς που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε οδηγό στην Ιερά Οδό - Το «πλούσιο» παραβατικό του παρελθόν
Ο νεαρός, που είχε ταυτοποιηθεί και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, διώκεται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «εξύβριση»
Ο 25χρονος διανομέας
39