Ελλάδα

Λαμία: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες – Ο καπνός έφτασε μέχρι το κέντρο της πόλης

Η ατμόσφαιρα σε μια μεγάλη ακτίνα ήταν αποπνικτική

Την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 14:30’ το μεσημέρι της Πέμπτης (19.06.2025) στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταλελειμμένων αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως.

Ο καπνός από την πυρκαγιά μάλιστα έφτασε μέχρι και το κέντρο της Λαμίας και γενικά η ατμόσφαιρα σε μια μεγάλη ακτίνα ήταν αποπνικτική.

Τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο και πολύ γρήγορα έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ανησύχησε τους περίοικους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτοικοι εκφράζουν διαρκώς την έντονη ανησυχία και ενόχλησή τους για το χώρο που αποτελεί σχεδόν μόνιμο καταφύγιο παραβατικών ατόμων που πετάνε ανεξέλεγκτα σκουπίδια, και ανάβουν φωτιές ακόμη και εντός των κτιρίων.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί η Πυροσβεστική. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 62χρονης διευθύντριας των ΚΕΠ Βοιωτίας - Τουλάχιστον πριν 4 χρόνια ο θάνατος της μητέρας της
Με βάση τους υπολογισμούς των αστυνομικών η 62χρονη από μισθούς του δημοσίου και σύνταξη της μητέρας της και το αναπηρικό επίδομα μηνιαίως εισέπραττε περισσότερα από 3.000 ευρώ
Βοιωτία 2
Η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίσσας Λαιμού καταγγέλλει τις βρετανικές αρχές για εγκληματική αμέλεια και καθυστέρηση στη νεκροψία - «Παίζουν με τον πόνο μας»
Η μητέρα της, Μπέσσυ και ο πατέρας της, εφοπλιστής Διαμαντής Λαιμός σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει δικηγόρους για να μηνύσουν το «University College London Hospital» (UCLH) για ιατρική αμέλεια
Μαρίσσα Λαιμού 1