Ελλάδα

Λάρισα: Διασωληνωμένο για έβδομη ημέρα νοσηλεύεται το 9χρονο αγοράκι που πνίγηκε από πορτοκάλι

Οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσουν δύο κρανιοτομές στον ανήλικο προκειμένου να αντιμετωπίσουν το εγκεφαλικό οίδημα.

Διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο στη Λάρισα το 9χρονο αγοράκι που πνίγηκε την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι στο σχολείο του.
 
Το μικρό παιδάκι που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στη Λάρισα από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου συνεχίσει να δίνει τη μάχη του με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να σταθεροποιήσουν την πορεία της υγείας του, που είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει μετά τον πνιγμό του την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι.
 
Ήδη βρισκόμαστε στην 7η ημέρα νοσηλείας του μικρού αγοριού και οι γιατροί έχουν πραγματοποιήσουν δύο κρανιοτομές στον ανήλικο προκειμένου να αντιμετωπίσουν το εγκεφαλικό οίδημα.
 
Από το πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες δεν έχουν φύγει οι γονείς του αλλά και οι συγγενείς του οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα δουν σύντομα το παιδί να βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 20ης Μαρτίου όταν το 9χρονο παιδάκι ενώ έτρωγε πορτοκάλι πνίγηκε. Αμέσως στο σχολείο σήμανε συναγερμός καθώς το αγοράκι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και γρήγορα κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Το «πακιστανικό» κινητό και οι άρσεις των τηλεφωνικών κλήσεων δίνουν τις απαντήσεις
Το πρώτο πράγμα που θέλουν να ξεκαθαρίσουν οι αναλυτές του ανθρωποκτονιών είναι ποιος τελικά είναι ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τους δύο άνδρες μέσα στο κάμπινγκ και αν υπάρχει ηθικός αυτουργός
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 2
Γρίπη, COVID-19 και RSV «δοκιμάζουν» το ΕΣΥ: Η επάρκεια στα εμβόλια εν όψει της χειμερινής περιόδου
Tα προειδοποιητικά σημάδια στα λύματα, η οικονομική αξία του εμβολιασμού αλλά και η σύγχυση γύρω από το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την τριπλή, χειμερινή απειλή
Doctor taking throat swab test from male patient. Medical worker is in protective workwear. They are at hospital during epidemic. 2
Ματωμένη Παρασκευή: 4 νεκροί σε δύο τροχαία σε Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου, 2 σοβαρά τραυματίες στο ΚΑΤ
Το ένα τροχαίο δυστύχημα έγινε μετά από καραμπόλα στις Αφίδνες όπου τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους με τα καθίσματα των ΙΧ να εκτινάσσονται 20 μέτρα, ενώ ένας οδηγός μηχανής είναι νεκρός στη Νέα Πέραμο καθώς απανθρακώθηκε -
Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο στις Αφίδνες με τους 3 νεκρούς
18