Ελλάδα

Λεωφόρος Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, το δεύτερο μέρα σε λίγες ώρες, λόγω ιλιγγιώδης ταχύτητας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του Live News, το μαύρο αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν ο 55χρονος οδηγός και η 32χρονη συνοδηγός του, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να προσκρούσει σε τρεις κολώνες ηλεκτροφωτισμού και να μεταμορφώνεται σε μία άμορφη μάζα.

Η 32χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ ο 55χρονος οδηγός είναι βαριά τραυματισμένος. Λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί άλλο τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν μία μοτοσικλέτα χτύπησε σε ταξί και ο οδηγός της μηχανής προσγειώθηκε στην άσφαλτο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηφισιά: Καρέ καρέ οι 8 επιθέσεις του ντελιβερά στην Κηφισιά σε 15 μέρες – Οι πέτρες που έριχνε σε ανυποψίαστους πεζούς και οι σοβαροί τραυματισμοί
«Μου πέταξε την πέτρα και μετά με κοιτούσε για μερικά δευτερόλεπτα ανέκφραστος και τράπηκε σε φυγή» λέει στο newsit.gr θύμα επίθεσης του 28χρονου
Ο ντελιβεράς που έκανε τις επιθέσεις στην Κηφισιά
Καταγγελία για ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη - «Έκαναν ζημιές και πήραν 1.000 ευρώ» λέει ο ιδιοκτήτης
«Βρήκαν δίοδο από την πίσω πλευρά του κτιρίου, μπήκαν μέσα και έκαναν ζημιές. Δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο, πήραν οθόνες και περίπου 1.000 ευρώ που είχα σε ένα συρτάρι»
Διάρρηξη σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη