Ελλάδα

Μαγνησία: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις – Γνωρίστε τον αριστούχο που έκανε περήφανους τους συγγενείς του (Φωτό)!

Ο Θωμάς Βασιλούδης όχι μόνο πέρασε στη σχολή που επιθυμούσε αλλά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους φετινούς υποψήφιους των Πανελλήνινων εξετάσεων...

Γένους… αρσενικού είναι φέτος η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Μαγνησίας. Η ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων του νομού στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έφερε το μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, Θωμά Βασιλούλη πρώτο ανάμεσα στους αριστούχους του νομού. Συγκέντρωσε συνολικά 19.459 μόρια και είναι ο πρώτος των πρώτων στη Μαγνησία.

Ο Θωμάς Βασιλούλης, έδωσε πανελλήνιες στη θετική κατεύθυνση. Τι κι αν τα θέματα στα μαθηματικά και τη φυσική θεωρήθηκαν από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών και αποτέλεσαν για πολλούς υποψηφίους βαθμολογικό «Βατερλό»; Ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας απέδειξε ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και κατάφερε όχι μόνο να αριστεύσει αλλά να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στις φετινές πανελλαδικές.

«Δυσκολεύτηκα σε όλα τα μαθήματα. Περισσότερο στη Βιολογία. Βεβαίως και τα μαθηματικά ήταν απαιτητικά», σχολιάζει ο ίδιος. Οπως επισημαίνει, το αποτέλεσμα ήρθε με συστηματική μελέτη και καλές βάσεις σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ζωής. «Είχα τη σειρά μου σε όλη τη διάρκεια του Λυκείου. Φέτος φυσικά μελέτησα πιο πολύ», αναφέρει ο Θωμάς Βασιλούλης.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν κλείστηκε στο δωμάτιό του μαζί με τα βιβλία του. «Ολα χρειάζονται και κυρίως για την ψυχολογία. Εκτός από τη μελέτη φρόντιζα να έχω ελεύθερο χρόνο και έκανα και τις βόλτες μου. Βοηθάει και στις επιδόσεις και στην ψυχολογία», εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος.

Με τους βαθμούς στο χέρι, ο Θωμάς Βασιλούλης, ονειρεύεται το μέλλον. Θα δηλώσει Ιατρική Θεσσαλονίκης και η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών στα τέλη Αυγούστου, ελπίζει να του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου στη Σχολή. Είναι άλλωστε για τον ίδιο όνειρο ζωής να γίνει γιατρός. «Από μικρός ήθελα να γίνω γιατρός. Επηρεασμένος ίσως από το θείο μου. Κυρίως όμως από την επιθυμία μου να μπορώ να βοηθώ τους συνανθρώπους μου», δήλωσε ο αριστούχος μαθητής.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του