Ελλάδα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη

«Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν;»…. Έτσι ξεκινάει την ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.

Πρόκειται για την πρώτη ανάρτησή της, μετά το θάνατο του πατέρα της και σε αυτήν, αναφέρεται στις εκδηλώσεις αγάπης που γίνονται στη χώρα, για τον αξέχαστο δημιουργό.

Click4More: Μίκης Θεοδωράκης: «Πόλεμος» στην οικογένεια για την ταφή – Η απάντηση της Μαργαρίτας μέσω του NewsIt.gr

«Σήμερα στην τρομερή Κομοτηνή με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη. Νάσαι πάντα καλά λαέ της Κομοτηνής! Μας εκτόξευσες. Χείμαρρος τεράστιος πετούσε ο μπαμπάς πάνω από την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» κι άπλωνε προστατευτικά τα χέρια του. Αύριο και μεθαύριο στον ιερό ναό του Ορφέα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων. Με τον Δημήτρη Μπάση, την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Παναγιώτη Πετράκη και την Σαββέρια Μαργιολά. Νάσαι καλά λαέ της Θράκης!

Μεθαύριο Δευτέρα στην Ξάνθη την πόλη του αγαπημένου φίλου του μπαμπά Μάνου Χατζιδάκι. Με τον Βασίλη Λέκκα και την Σαββέρια Μαργιολά.
Νάσαι καλά λαέ της Θράκης! Στη συναυλία χορεύω ζεϊμπέκικο και κοιτώ μέσα στη ψυχή του πατέρα μου.
Νάστε καλά άνθρωποι όλης της Οικουμένης!»…

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της στο Facebook:

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με αποκλειστική δήλωσή της στο newsit.gr πήρε θέση για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια για την ταφή του πατέρα της.

«Στην Κρήτη δεν θα πάω, μην έρθει κανένας γιος μου. Θα πάμε μετά οι 5 μας μοναχοί. Χωρίς κανένα τσιμπούρι. Θέλω να με ακολουθήσετε. Ο παππούς θα είναι πάντα εκεί και θα μας περιμένει. Όχι τώρα με τους βρυκόλακες. Μονάχοι μας» αναφέρει μεταξύ άλλων… 

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή της εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο