Ελλάδα

Μάριος Δαρβίρας: Ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι – Video

Ο Μάριος Δαρβίρας είναι ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι και... ξεσήκωσε τον κόσμο, με αποτέλεσμα το video του να γίνει viral!

Ο νεαρός αστυνομικός πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Περαστικός που τράβηξε τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο, τις ανέβασε στο facebook και κάπως έτσι το βίντεο έγινε viral.

Ο αστυνομικός φαίνεται να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά με τη συνοδεία της κιθάρας του μουσικού Dian Sinbox στο Μοναστηράκι.

Πλήθος κόσμου παρακολουθεί την άψογη συνεργασία τους και χειροκροτά τον αστυνομικό, ο οποίος εντυπωσίασε με τις φωνητικές του δυνατότητες. Επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Stand by me” και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου…

Ο αστυνομικός… στο Voice

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Δαρβίρας τραγούδησε σε κοινό. Ο 31χρονος αστυνομικός από την Καλλιθέα, έχει κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει videos με δικά του τραγούδια ή ερμηνείες τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, συμμετείχε και στις blind auditions του φετινού Voice, όπου ερμήνευσε το “Λόγια φιλικά” (Βασίλης Καρράς και Αλχημιστές), αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες των κριτών.

https://www.youtube.com/watch?v=W2lPaUZ2qeg&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=zGcXvcAVXc4

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alph, η ενέργεια του αστυνομικού να τραγουδήσει στο Μοναστηράκι άφησε καλή αίσθηση στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. και οι συνάδελφοι του τον επικροτούν κάνουν λόγο για το «ωραίο πρόσωπο της Αστυνομίας».

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη: «Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα μάλιστα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας. Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φόρες έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας. Βλέπε το περιστατικό με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σε ρηχά νερά ο θάνατος της 3χρονης στο Παλαιό Φάληρο - Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να το "ξεφορτωθεί"»
Η 32χρονη οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Δεν αποκλείεται το σενάριο η μητέρα να ήθελε να "απαλλαγεί" από το παιδί καθώς η μικρούλα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας λέει ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης
Η μητέρα της 3χρονης
2