Ελλάδα

Μαρκόπουλο: Νεκρό το 5χρονο παιδί που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Δεν τα κατάφερε τελικά το 5χρονο παιδί που πυροβολήθηκε το πρωί της Παρασκευής (1.11.2024) έξω από καταυλισμό Ρομά στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδί – που μεταφέρθηκε από το Μαρκόπουλο με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού – παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί, μόλις 5 ετών, βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής μέσα σε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου, ακριβώς έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Μαρκόπουλου, όταν ξαφνικά βρέθηκε εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών.

Από τα πυρά τραυματίστηκε το μικρό παιδί σοβαρά στο κεφάλι.

Αρχικά οι γονείς του μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το παιδί έφτασε άπνοο στα επείγοντα του Αγλαΐα Κυριακού και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εκτέλεση του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα - Εξετάζονται μαρτυρίες «κλειδιά» και αναλύονται βίντεο
Η δολοφονία του 42χρονου αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς το θύμα φέρεται να είχε ενταχθεί στη ρωσόφωνη εγκληματική ομάδα που κινεί τα νήματα στον χώρο του λαθρεμπορίου τσιγάρων
Αστυνομικοί στην περιοχή της Αράχωβας όπου οι δολοφόνοι του Γιάννη Λάλα έκαψαν το αυτοκίνητό τους 6