Ελλάδα

Μαρούσι: 20χρονος πυροβολούσε με αεροβόλο από το σπίτι του – Προκάλεσε ζημιές σε σπίτια, γραφεία εφημερίδας και ένα ιατρείο

Σε βάρος του 20χρονου και συγγενικού του προσώπου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη ενός άνδρα 20 ετών προχώρησαν οι Αρχές, καθώς ο άντρας πυροβολούσε με αεροβόλο σε γειτονιά του Αμαρουσίου προκαλώντας μικροφθορές στα γραφεία εφημερίδας, σε ένα ιατρείο, σε κατάστημα και σε διαμέρισμα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη (23.7.2025) ιδιοκτήτης διαμερίσματος κατήγγειλε φθορές από μεταλλικές σφαίρες στην μπαλκονόπορτα και παρέδωσε μία βολίδα αεροβόλου. Την Πέμπτη συνελήφθη ένας 20χρονος οποίος πυροβόλησε με το αεροβόλο προκαλώντας φθορές σε σπίτια, μεταξύ αυτών και γραφεία εφημερίδας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης φθορές σε ένα γειτονικό ιατρείο και σε ένα κατάστημα. 

Οι Αρχές ύστερα από εκτεταμένη έρευνα κατάφεραν και εντόπισαν το σπίτι από το οποίο πυροβολούσε ο νεαρός.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 20χρονου εντοπίστηκε το αεροβόλο όπλο, 1500 μεταλλικές βολίδες και 28 αμπούλες αερίου. 

Σε βάρος του 20χρονου και συγγενικού του προσώπου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και την Παρασκευή 25-7-2025 οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου ο 20χρονος παραπέμφθηκε στο ακροατήριο.

Την Δευτέρα καταγγέλθηκαν παρόμοιες ζημιές που διαπιστώθηκαν σε γραφεία εφημερίδας σε κοντινό σημείο και αρμόδιοι αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία, βρήκαν 3 μεταλλικές βολίδες αεροβόλου όπλου και συσχέτισαν το προανακριτικό υλικό με την αρχική υπόθεση, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία.

Από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης προκύπτει ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί δεν σχετίζονται με προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά αποτελούν ανεύθυνη πράξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 8
Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό ρίχνουν φως στο μυστήριο με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Οι ειδικοί έχουν ήδη εντοπίσει σειριακούς αριθμούς σε επιμέρους συστήματα αλλά και ψηφιακά αποτυπώματα στο λογισμικό του, που θεωρείται ότι μπορούν να αποκαλύψουν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τη διαδρομή του
Το μυστηριώδες μαύρο θαλάσσιο drono που εντοπίστηκε από ψαράδες στη Λευκάδα 32