Ελλάδα

«Μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας – Προσέξτε τα παιδιά σας και μην τα μαλώνετε καθόλου» – Ο λυγμός του παππού της 7χρονης που πέρασε από τζαμαρία και σκοτώθηκε στην Καλλιθέα

Συντετριμμένος από την βαθιά απώλεια μίλησε στο Live News για το εγγονάκι του

Ράγισε καρδιές ο παππούς του 7χρονου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο όταν «πέρασε» μέσα από την τζαμαρία μπαλκονόπορτας, ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στο Live News ο παππούς του παιδιού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για το κακό που βρήκε την οικογένειά του. «Χάθηκε ένα αγγελούδι. Ο πατέρας της είναι μπασκετμπολίστας και πριν λίγες ημέρες είχαμε πρωτάθλημα και χόρεψε με τις τσιρλίντερς με παιδιά 10χρονα και το δικό μας ήταν 6,5 ετών. Ήταν ένα φοβερό παιδί ήταν κάτι διαφορετικό. Μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας», είπε.

Περιγράφοντας το πως νιώθει είπε: «Δεν το χωράει ο νους. Προσέξτε τα παιδιά σας και μην τα μαλώνετε καθόλου. Είναι παιδιά. Τα παιδιά μας και τα μάτια μας τίποτε άλλο. Αυτό που περνάει η οικογένειά μου δεν λέγεται. Ο πατέρας ένα παλικάρι 2 μέτρα έχει λυγίσει. Έφαγε το μεγαλύτερο τρίποντο στην ζωή του. Βλέπαμε τραγωδίες και στενοχωριόμασταν αλλά τώρα που χτύπησε το σπίτι μου είναι κάτι διαφορετικό. Το σπίτι μας έκλεισε και δεν θα ξαναδούμε άσπρη μέρα. Θα σταθώ στα παιδιά μου όσο μπορώ», είπε ο παππούς του παιδιού που έφυγε με τόσο άδικο τρόπο.

 

Ήταν γύρω στις 15.30 της Τρίτης (27/05/2025) όταν το 7χρονο κορίτσι έπαιζε με τη θεία του και η μπάλα πήγε στο μπαλκόνι. Το κορίτσι πήγε τρέχοντας να πιάσει την μπάλα και πέρασε μέσα από την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ο ήχος από την σπασμένη τζαμαρία και οι κραυγές του κοριτσιού ξεσήκωσαν την περιοχή με τους γείτονες να βγαίνουν έντρομοι στα μπαλκόνια για να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σε κατάσταση αμόκ και η 37χρονη θεία του κοριτσιού που έσκυψε πάνω στο παιδί και άρχισε να ουρλιάζει «μίλησέ μου σε παρακαλώ, άνοιξε τα μάτια σου». Μάλιστα επειδή είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Άμεσα έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίο έδωσαν μεγάλη μάχη για να ελέγξουν την αιμορραγία ενώ έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα