Ελλάδα

Μας πήρε το …ποτάμι! Οι Τούρκοι κάνουν σημαία το άρθρο του Νίκου Δήμου για το 1821

Τίτλο έκαναν οι Τούρκοι όσα υποστήριξε σε άρθρο του ο Νίκος Δήμου για το 1821, εμφανίζοντας και παρουσιάζοντας βέβαια ιδιαίτερα αυτά που εξυπηρετούν τους προπαγανδιστικούς στόχους τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον τίτλο, λοιπόν, «Στους Έλληνες αρέσουν οι μύθοι», στο ένθετο του Σαββάτου της εφημερίδας Sabah δημοσιεύεται ανταπόκριση από την Αθήνα όπου αναφέρεται στον Νίκο Δήμου τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον Aziz Nesin της Ελλάδας, το Νίκο Δήμου. Με άρθρο του την 25ης Μαρτίου εξόργισε, γράφει, τους εθνικιστές.

Κατα την εφημερίδα ο Δήμου έγραψε σε άρθρο του πως η επανάσταση του 1821 στην πραγματικότητα κατέληξε στην κατατρόπωση των Ελλήνων, που πολέμαγαν μεταξύ τους και ότι νίκησαν στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας με την μεσολάβηση ξένων δυνάμεων. Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 11