Ελλάδα

Μαυροσουβάλα: Από ψηλά η όμορφη φυσική λίμνη της Αττικής μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα

Η Μαυροσουβάλα είναι μια από τις δύο φυσικές λίμνες της Αττικής (μαζί με αυτή της Βουλιαγμένης) και φέρνει την ομορφιά των Άλπεων μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα, καθώς βρίσκεται κοντά στον Ωρωπό.

Η γη της Αττικής είναι βαθιά πληγωμένη μετά από τις απανωτές φωτιές που έχει υποστεί, όμως η φύση δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας προσφέρει ομορφιές. Μία από αυτές είναι η φυσική μικρή λίμνη της Μαυροσουβάλας, με το drone του Up Stories να απεικονίζει τον επίγειο παράδεισο που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα. 

Η Μαυροσουβάλα εντάσσεται, πλέον, στα αξιοθέατα και τους προορισμούς της Αττικής και το drone του Up Stories μας παρουσιάζει τις μοναδικές εικόνες από το πανέμορφο φυσικό τοπίο.

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται η λίμνη της Μαυροσουβάλας εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 2