Ελλάδα

Με Άη Βασίλη, ταράνδους στα μπλόκα και «παρουσία» Μπαμπινιώτη το Χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΕΛΑΣ

Με ένα βίντεο όπου ακόμα και ο Άγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και δεν εξαιρούνται από τους ελέγχους, στέλνει η ΕΛΑΣ τις ευχές της για Χρόνια Πολλά σε όλους και όλους, για τις φετινές διαφορετικές γιορτές.

Στο βίντεο ο Άγιος Βασίλης πέφτει… σε μπλόκο των αστυνομικών και μόνο με τα κατάλληλο έγγραφο του επιτρέπεται να περάσει, που δεν είναι άλλο από… βεβαίωση του εργοδότη, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Μια ακόμη λεπτομέρεια, ο ντελιβεράς που πηγαίνει πίτσες σε ένα σπίτι αλλά στο μηχανάκι του έχει διαγραφεί η λέξη “delivery” και αντικατασταθεί από την λέξη “τροφοδιανομέας”, κάτι που θα… ενέκρινε κι ο Μπαμπινιώτης.

ΕΛΑΣ

«Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το μήνυμα που στέλνει με το σποτ αυτό, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στέλνοντας χαρούμενες ευχές σε όλους και όλες.

«Αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω», τονίζει στο ευχητήριο μήνυμά του το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Δείτε το βίντεο της ΕΛΑΣ

Φωτογραφίες από: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 4