Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Βούλα: Εντοπίστηκε άνθρωπος χωρίς τις αισθήσεις του

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (02.06.2020) σε διαμέρισμα στη Βούλα. Τέσσερις άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν σώοι, ενώ ένα άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λίγη ώρα πριν από τις 08:00 το πρωί. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τέσσερις άνθρωποι κατάφεραν κι απεγκλωβίστηκαν νωρίς. Δυο γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

voula fotia

Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά, βρήκαν έναν άνθρωπο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε πως καίγεται ολοσχερώς διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Σερρών στη Βούλα.

Στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς έχουν ριχθεί 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
1
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 3
Αμφιλοχία: Ο 67χρονος είχε χτυπήσει τον 95χρονο πατέρα του το Πάσχα καταγγέλλει συγγενής της οικογένειας – «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο»
Ο δράστης που ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ πριν κάποια χρόνια, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού
O 67χρονος πρώην αστυνομικός που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του 1